Valumallien, lestien ja uniikkien puutuotteiden valmistusta kymmenien vuosien kokemuksella

Kiteen malliveistämö

Palvelumme

KONEET JA TILAT

Yli 600 neliömetriä omaa nykyaikaista työtilaa kaikilla tarvittavilla työstökeskuksilla puun ja mm. muovin työstämiseen.

Yli 600 M2 TYÖTILAT

Meiltä löytyy modernit työtilat hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Uusinta teknologiaa hyödyntävillä työstökeskuksillamme teemme laadukasta tuotantoa moniin eri käyttötarkoituksiin. Yrityksemme on erikoistunut valumallien, lestien ja muottien valmistukseen sekä uniikkien puutuotteiden toteutukseen laajalla tuotevalikoimalla, vanerista jalopuuhun.

CNC-KONEET

Saman katon alta saat myös CNC-koneistuspalvelut rautaisella ammattitaidolla. Myös rakennusteollisuuden tarpeisiin.

3D-TULOSTUS

Käytössämme on myös 3D-tulostin, jota käytämme apuna mallien suunnittelussa. 3D-tulostimella luomme myös muovituotteita prototyypeistä aina tuotteiksi asti.

VALUMALLIT, TARVIKKEET JA UNIIKIT PUUTUOTTEET

Laadukkaat valumallit puusta, vanerista, muovista ja uretaanileyistä. Valumallien asiakkainamme ovat valimo- ja metalliteollisuus sekä muoviteollisuus.

Valumallit puusta

Moderneissa tuotantotiloissamme ammattitaitoiset tekijämme valmistavat erittäin isojakin valumallikokonaisuuksia aina korkeatasoisesta puu- ja vanerimateriaalista. Laadusta emme tingi koskaan!

Valumallit muovista

Valmistamme valumalleja myös polystyreenistä, uretaanilevyistä ja muista soveltuvista muovimateriaaleista. Lisäksi käytössämme on 3D-tulostusmahdollisuus. Tarjoamme myös olemassa olevien valumallien muutos- ja korjaustyöt kustannustehokkaaseen hintaan!

Valumallien muutokset

Haettako nykyisten valumallienne korjausta tai muutostöitä? Tarjoamme olemassa olevien valumallien muutos- ja korjaustyöt kustannustehokkaaseen hintaan!

Uniikit puutuotteet

Etsitkö jotain ainutlaatuista? Me voimme auttaa. Osaavien suunnittelijoiden, puuseppiemme ja koneistajiemme käsissä toteutamme mm. persoonalliset brändinmukaiset liikelahjat, personoidut muistamiset yksityishenkilöille, uniikit lasten ja aikuisten lelut, vain mielikuvitus rajana. Me työstämme puusta design-tuotteet, joiden arvo muistetaan.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Annamme laadukkaan työn ja tyytyväisten asiakkaiden puhua puolestamme.

Valmet

Miilucast Oy

Componenta

Sulzer

Karhulan Valimo

Sacotec Components

Ota yhteyttä

Kiteen Malliveistämö Aki Mämmi Oy, Ruukkitie 1, 82600 Tohmajärvi
0500 685 884 aki.mammi@kiteenmalliveistamo.fi